Vi er så heldig å ha fått med oss Encon AS til å sponse Superlekene. Encon leverer varer til alle segmenter innen storhusholdningsmarkedet og er en del av Servicegrossistene AS som består av 22 selvstendige grossister fra hele landet. De vil være på Torget i Myrkdalen under helgen og servere forfriskninger til alle deltakerne. Vi ønsker Encon velkommen på laget!

Encon logo

Superlekene er tildelt prisen Årets frivillig 2020 for sitt arbeid med å fremme idrettsglede og helse for mennesker med tilretteleggingsbehov.

https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/superlekene-er-arets-frivillig-2020/

 

På grunn av dagens smittesituasjon og anbefalingene fra regjeringen vil Superlekene Vinter Voss utsettes til 23. – 25. april. April er desto en varmere og lysere måned enn januar og vi satser på strålende sol, herlig slush i bakken og mindre fare for spredning av Covid- 19. Vi syns det er svært leit å utsette arrangementet, men for å få en best mulig opplevelse i trygge rammer gjør vi nok lurt i å gjøre det slik. Vi gleder oss desto enda mer til å møtes der vi vil utfordre og mestre gøye aktiviteter i snøen.

Velkommen!