Adresse
Sportsveien 4, 6012 Ålesund

https://kart.1881.no?lat=62.4388275146484&lon=6.35596656799316&z=16&v=&r=100053444S1&o=&layer=

Bankett 

Banketten er dessverre avlyst pga. for få påmeldte. De som har meldt seg på vil få beløpet refundert, dere trenger ikke gjøre noe mer med det.

Parkering 

Vi oppfordrer til å benytte grusparkeringene på idrettsanlegget

Registrering  

Registrering starter kl. 10.00 ved hovedinngangen til Blindheimshallen. Viktig at alle deltakere registrerer seg her. Sekretariatet vil være bemannet under hele arrangementet for info og spørsmål om aktivitetene.

Innmarsj 

Innmarsjen starter lørdag kl. 10.45 på kunstgressbane 1 (KGB 1). Korpset stiller opp 10.30, og deltakerne går bak toget til hallen. Deltakerne går inn nede ved nødutgangen sammen med korpset, mens resten går inn hoveddøren til hallen

Kart  

Tidskjema 

 

Kiosk 

Det vil være kiosk under hele arrangementet både i hallen og ute mellom fotballbanene. Der vil en kunne kjøpe varmmat, diverse snacks og drikke.

Grafisk tegnsystem  

I sekretariatet vil det også være et utvalg av grafisk tegnsystem for de med lite eller ingen språk, om det er ønskelig å bruke. Utvalget ligger ved i denne mailen, om man vil gå gjennom det på forhånd

Det nærmer seg med stormskritt det første Superlekene arrangementet i Møre og Romsdal. Vi ser fram til å ta i mot deltagere og ledsagere til to dager på Blindheim med mye aktivitet.
Dessverre så vi oss nødt til å avlyste banketten denne gangen grunnet for få påmeldte. De som allerede var påmeldt og betalt vil få refundert dette.
Vi gleder oss til helgen og ser fram til å ta dere i mot!