Skip to content

 

I strålende solskinn ble Superlekene på Askøy arrangert i helgen, til stor glede for mange herlige deltakere. Dagen startet med innmarsj, korpsspill og åpningstale fra fylkesordføreren. Deretter ble BliMe-dansen gjennomført med iver og engasjement før idrettsaktivitetene ble sparket i gang.

Deltakerne kunne i år prøve seg på friidrett med 60-meter, lengdehopp og kaste ball. Kartferdighetene fikk de også testet på orientering med kart gjennom skogen for å finne ulike poster. Deltakerne kunne også prøve seg på fotball, håndball og volleyball. De fikk testet styrken i boksing og presisjonsferdigheter i både boccia og teppecurling. Nye rekorder ble satt i E-sport og det ble ristet løs med dansing. Etter hvert møtte en også på både pandaer, sommerfugler og spidermenn, da flere tok turen innom ansiktsmalingen.

Det så ikke ut til at deltakerne hadde høydeskrekk heller, de suste opp klatreveggene og rappellerte ned igjen. I svømmehallen ble det jubel og latter under spennende vannpolokamper.

Etter idrettsdagen var det duket for bankett! Langbord med hvite duker og stettglass var rigget i stand for alle de fantastiske utøverne. Det ble servert pizza og is. Etter premieutdeling ble det spilt opp til dans med liveband. Det tok nok knappe tre toner før de første deltakerne inntok dansegulvet! Det var god stemning og liv på både dansegulv og scene med gode gamle norske og engelske slagere.

Det ble en flott dag med idrettsglede og fellesskap. Takk til alle som deltok og ikke minst takk til alle de lokale ildsjelene som gjør en fantastisk jobb for at dette blir noe av.

Det gledes allerede til Superlekene 30.august 2025!