Skip to content

 

“Eg e så lykkelige!” utbrøt 17 år gamle Kevin fra Haugesund fredag kveld før Superlekene brakte løs lørdag morgen. Han, sammen med flere, stilte opp til morgentrim kl 9 både lørdag og søndag for å forberede seg til dagens aktiviteter. Da ble det bøy og tøy, hopp og sprett til blime-sangen, fugledansen og maccarena.

Helgen var fylt med mange glade utøvere fra 5 – 67 år, ledsagere, arrangører og frivillige. For en sann glede å få være med på en helg med så fantastiske mennesker og så mye idrettsglede!

Det ble gått langrenn så svetten rant, med både treff og bom på «blinkene» i skiskyting. Det ble fartsfylt glede når flere suste ned akebakken så snøen sprutet. God fart, smil og latter fikk også de som prøvde seg på hundekjøring med 8 raske huskyer.

Helgen bøy på sol fra blå himmel og skikkelig påskestemning. Det var deilig også for alpinistene våre som suste ned både barnebakker og de større nedfartene.

Johan på 67 år cruiset ned de store slalåmbakkene sammen med frivillige Jakob. Han kunne fortelle at han hadde storkost seg selv om han “gjekk skikkelig på nasen” den ene turen, men som han selv sa «Eg har heldigvis alle ledd og lemmar i god behold!».

På lørdagens bankett ble det god mat, premier, livmusikk og dans. Her ble det både solo danseshow og pardanser utover kvelden. Deltaker Arnt-Ove rakk å få en dans med alle damene før kvelden var omme. Da duppet han jaggu av en time i sofaen i resepsjonen før han kom seg til hotellrommet sitt. Så det, må da være bevis på at det var en vellykket kveld!

Takket være engasjerte arrangører og frivillige, fine ledsagere og lokal støtte ble Superlekene Vinter Voss en skikkelig fin helg! Vi gleder oss allerede til neste år!