Skip to content

20-21 september ble Superlekene arrangert i Egersund. Det er noe spesielt med Superlekene som bringer med seg solstråler hver eneste gang. Hittil i år har det kun vært solskinnsdager på alle superlekenes arrangementer, og slik ble det i Egersund også. Det må være noe som ligger hos de solstrålene vi har av både deltakere og frivillige 😉

På fredagen hadde mange deltakere tatt turen til den splitter nye svømmehallen og Superlekene var det første arrangementet som ble arrangert her! Deltaker Karl-Martin fikk æren av å klippe snoren på den uoffisielle åpningen av svømmehallen.

Egersund svømmeklubb hadde laget et supert opplegg for deltakerne. De hadde felles oppvarming med musikk i varmtvannsbasseng, deretter var det konkurranser i ulike svømmedistanser og ikke minst om hvem som klarte å lage kveldens største plask!

Lørdagen ble åpnet med korps, innmarsj og tale av ordfører Anja Hovland. Etterpå kunne deltakerne få prøve seg på klatring, karate, friidrett, frisbeegolf, radiostyrte biler, fotball og tennis.

Politiet tok også turen innom, og deltakerne var raske med å utfordre dem både i å løpe 60-meteren og klatre høyest i klatretårnet. Å «bli arrester» og teste sirenene på politibilen var også stor stas.

Alt i alt to fantastiske idrettsdager med masse idrettsglede. En annen stor glede var at både karate og fotball kunne melde om at de hadde fått nye deltakere etter fjorårets Superleker! Det fortjener en fest! Og fest ble det! Det ble avholdt banket med deilig mat og musikk av selveste Kjell Elvis!

Takk til arrangører, frivillige og støttespillere for at så mange herlige mennesker får en uforglemmelig dag!