Skip to content
Foto Martin Haugen Grimstad Adressetidene

 

Superlekene er hoppende glade for at vi har funnet veien til Agder! 16. november arrangeres Superlekene for første gang i Agder, nærmere bestemt Grimstad.

Med oss på laget har vi en skikkelig fin arbeidsgruppe bestående av representanter fra Agder-idrettskrets, Grimstad idrettsråd, Imås IL, Friskis&Svettis, Lions og NFU Adger. Dette er en solid gruppe med god kompetanse og bredt nettverk. De neste tre månedene skal denne gruppa sørge for at Superlekene blir så bra som mulig. Pararådgiver i Agder idrettskrets, Marianne Hillmarsen har veldig troen på at dette skal bli bra!

Hun og prosjektleder for Superlekene nasjonalt, Tina Andersen tok seg en prat med lokalavisene Grimstad Adressetidene og Agderposten. Her kunne Tina fortelle hvorfor valget havnet på Grimstad; «Jeg er herfra, og har masse kontakter og et godt nettverk. Derfor falt det naturlig å starte det her».

Marianne mener også Grimstad er et godt valg; «Det skjer jo ofte mest i de store byene, og det er litt bevisst at vi vil spre oss litt ut». Hillmarsen understrekte samtidig at selv om Superlekene skjer i Grimstad, er dette for folk i målgruppen over hele Agder.

Agder Idrettskrets har et samarbeid med Rogaland-, Møre og Romsdal- og Vestland Idrettskrets om et prosjekt som heter «Supersatsning». Det går ut på å få flere fra målgruppen ut i hverdagsaktivitet. Derfor er det svært gledelig å endelig få Superlekene til Agder. Ifølge pararådgiveren passer Superlekene veldig godt inn i den strategien; «Vi ønsker å ha et stort og flott arrangement der vi får fram idrettsglede til alle».

Vi gleder oss til å se små og store samlet til en dag med mye aktivitet og idrettsglede!