Skip to content

Foto: Balint Simon, Ida Marie Monsrud, Ingvild Marie Ek, Marie Skikstein

Nok en fantastisk helg fylt med idrettsglede og herlige mennesker! Svømming, jubel, musikk, varierte idretter og nye rekorder – alt i én helg!

Som Olav Jr Grimdalen fra Tangerudbakken borettslag så fint sa det: «Å se denne idrettsgleden og ikke minst den entusiasmen utøverne får når jeg gir dem medaljene på slutten av dagen gjør så mye med meg, og er en av de største motivasjonene til at jeg kommer tilbake år etter år

Fredagen ble det svømt så vannet sprutet i Kvernevik svømmehall og det ble ellevill jubel da de mottok sine medaljer for svømmeinnsatsen. På lørdagen fikk deltakerne utøvd en rekke varierte idretter. De løp så pulsen steg, og hoppet så sanden i lengdegropa sprutet. Det ble satt nye rekorder på høyder i klatreveggen, prøvd på nye triks i turnløypa og presisjonstrening i teppecurling. Deltakerne som prøvde seg på Judo slang den ene instruktøren i bakken etter den andre, og avsluttet kampen med å vise frem musklene sine. Det ble mye lagfølelse med seire og tap i både handball, volleyball og innebandy. Søndagen tok flere deltakere turen til Lundsvågen for å padle kajakk, det var herlig å se den mestringsfølelsen disse deltakerne opplevde.

Så må vi ikke glemme banketten! I år igjen stod Hagen-Brothers for god stemning da de inviterte deltakeren på scenen for å synge sine ønskelåter, bedre allsangstemning skal en lete lenge etter! God mat, nye mooves på dansegulvet og Elvis-show gjorde kvelden til en heidundranes fest, og jaggu ble festen toppet med et lite frieri helt på tampen!

Tusen takk til arrangører, frivillige og støttespillere som gjorde Superlekene Stavanger til en uforglemmelig helg.

Vi gleder oss allerede til neste år!